• Fokkema & Partners Architecten BV
  • Phoenixstraat 49 B, 2611 AL Delft
  • The Netherlands
  • +31 (0) 15 2158281
  • info@fokkema-partners.nl

Private Residence Voorburg Voorburg

This residence nearby The Hague has been thoroughly renovated for a family with two children. The appearance of the house has been changed by adding more dormer windows and replacing the former roof for one with a different angle. All windows and door openings on the ground and first floor were restored to the original proportions. At the backside of the house, later additions were removed to create the view and relationship with the beautiful garden. Original elements and detailing were combined with slick and minimalistic design. The design is a well balanced combination with a serene look. For the bathroom the same concept was applied. The eye catching bisazza mosaic wall contrast beautifully with the white and beige colour scheme. The floor plan has been changed in order to create a more balanced result, where all functions are logically placed and have good proportions. The impressive staircase and entrance were placed in a prominent place and give this house its spacious feeling.

 

Private Residence Voorburg

This residence nearby The Hague has been thoroughly renovated for a family with two children. The appearance of the house has been changed by adding more dormer windows and replacing the former roof for one with a different angle. All windows and door openings on the ground and first floor were restored to the original proportions. At the backside of the house, later additions were removed to create the view and relationship with the beautiful garden. Original elements and detailing were combined with slick and minimalistic design. The design is a well balanced combination with a serene look. For the bathroom the same concept was applied. The eye catching bisazza mosaic wall contrast beautifully with the white and beige colour scheme. The floor plan has been changed in order to create a more balanced result, where all functions are logically placed and have good proportions. The impressive staircase and entrance were placed in a prominent place and give this house its spacious feeling.
Client Private
Location Voorburg
Square -
Timeline January 2006 - March 2008
Labels Interior , Exterior , Residential , All
Private Residence Voorburg Voorburg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Client Private
Location Voorburg
Square -
Timeline January 2006 - March 2008
Labels Interior, Exterior, Residential, All