• Fokkema & Partners Architecten BV
  • Phoenixstraat 49 B, 2611 AL Delft
  • The Netherlands
  • +31 (0) 15 2158281
  • info@fokkema-partners.nl

Erasmus FSW
Erasmus University FSW Rotterdam

The interior design for the faculty of Social Sciences of the Erasmus University provides an open working environment for both professors and students of the faculty. The floor plan has been divided into two zones which both have their own unique appearance.

In the middle of the floor all the meeting functions have been positioned. This zone refers in its look-and-feel to the city. The look-and-feel has been created with use of rugged materials such as the expanded metal cladding in the staircases and the concrete finish on the interior elements.

The other zone, in which all working functions have been positioned, has been designed to be the optimal working environment. This is reflected in the use of calm, neutral ‘skin-toned’ materials. An example of one of these neutral materialised elements are the vertical wooden lamella, especially designed to separate the corridor from the offices whilst maintaining transparency and views to the outside.

 

Erasmus FSW Erasmus FSW Erasmus FSW

Erasmus University FSW

The interior design for the faculty of Social Sciences of the Erasmus University provides an open working environment for both professors and students of the faculty. The floor plan has been divided into two zones which both have their own unique appearance.

In the middle of the floor all the meeting functions have been positioned. This zone refers in its look-and-feel to the city. The look-and-feel has been created with use of rugged materials such as the expanded metal cladding in the staircases and the concrete finish on the interior elements.

The other zone, in which all working functions have been positioned, has been designed to be the optimal working environment. This is reflected in the use of calm, neutral ‘skin-toned’ materials. An example of one of these neutral materialised elements are the vertical wooden lamella, especially designed to separate the corridor from the offices whilst maintaining transparency and views to the outside.
Client Erasmus University
Location Rotterdam
Square 4.500
Timeline December 2013 - November 2012
Labels Interior , Education , NWOW , Offices , All
Erasmus University FSW Rotterdam
1
2
3
4
Client Erasmus University
Location Rotterdam
Square 4.500
Timeline December 2013 - November 2012
Labels Interior, Education, NWOW, Offices, All