• Fokkema & Partners Architecten BV
  • Phoenixstraat 49 B, 2611 AL Delft
  • The Netherlands
  • +31 (0) 15 2158281
  • info@fokkema-partners.nl

Brink Groep Rotterdam

The design for Brink Groep accomodates 4 independent ententies operating under one umbrella in a representative and largely open space in the "groothandelsgebouw". The office environment provides a uniform design to fit each user, each brand, like a classic gentlemens coat.

With this distiguished layer as a base, the different companies are enabled to unfold their own activities and style. The uniform yet warm identity and the variety of facilities encourages interaction and sharing of knowledge.

A coffee bar at the entrance acts as the welcoming hub where more formal meeting rooms are also situated. A large table allows for Brink Groep to share informal lunches and meetings in the adjecent open area. Another bar at the open corner of the office, offers spectacular views on Rotterdam Central Station. The ample space around it acts as an informal heart during the day. The office layout is built up as a fluid sequence of spaces, each catering for different workstyles. Open work areas are alternated with more closed areas while all workstations and functions are positioned according to the demand for interaction or privacy. This results in a great variety of options, while each is designed with attention to good acoustics and comfort.

Most of the office furniture is re-used from previous locations and via other circular purchasing methods.

 

Brink Groep

The design for Brink Groep accomodates 4 independent ententies operating under one umbrella in a representative and largely open space in the "groothandelsgebouw". The office environment provides a uniform design to fit each user, each brand, like a classic gentlemens coat.

With this distiguished layer as a base, the different companies are enabled to unfold their own activities and style. The uniform yet warm identity and the variety of facilities encourages interaction and sharing of knowledge.

A coffee bar at the entrance acts as the welcoming hub where more formal meeting rooms are also situated. A large table allows for Brink Groep to share informal lunches and meetings in the adjecent open area. Another bar at the open corner of the office, offers spectacular views on Rotterdam Central Station. The ample space around it acts as an informal heart during the day. The office layout is built up as a fluid sequence of spaces, each catering for different workstyles. Open work areas are alternated with more closed areas while all workstations and functions are positioned according to the demand for interaction or privacy. This results in a great variety of options, while each is designed with attention to good acoustics and comfort.

Most of the office furniture is re-used from previous locations and via other circular purchasing methods.
Client Brink Groep
Location Rotterdam
Square 1.400
Timeline April 2016 - June 2017
Labels Offices , Interior , All
Brink Groep Rotterdam
1
2
3
4
5
6
Client Brink Groep
Location Rotterdam
Square 1.400
Timeline April 2016 - June 2017
Labels Offices, Interior, All